FOODIES TO GO

FOODIES TO GO Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 249 beoordelingen
22 jan 2021 om 10:24 Patat vergeten en een broodje was prima de ander heel hard. Erg jammer. De kapsalon was weer heel lekker.
17 jan 2021 om 20:12 Duidelijk aangegeven waar het bezorgd moest worden. Word alsnog verkeerd en telaat bezorgd.. En dan was de patat ook nog slap en nat. En betaalde 2 euro voor een flesje water wat in de winkel 35 cent kost!
10 jan 2021 om 20:06 Na lange tijd weer eens wat besteld. Maar snap niet hoe ze het voor elkaar krijgen, er wordt elke keer wel iets vergeten. En dan krijg je een cola ter excuus, maar die ik had al cola erbij besteld die ook vergeten was.
8 jan 2021 om 20:43 Op zich prima alleen sate was wat koud...
3 jan 2021 om 20:50 Eten was optijd wel zonde ik het in de magnetron moest opwarmen was koud zonde gewoon
23 nov 2020 om 20:07 Heerlijk gegeten snelle bezorging
17 nov 2020 om 22:47 Eerste keer hier besteld. Geen klachten . Was dus lekker
14 nov 2020 om 19:42 keurig op tijd en prima eten !
10 nov 2020 om 20:48 Top restaurant
7 nov 2020 om 23:58 Drankje misde. Patat was zo zacht en doorweekt. zakje was open gescheurd. 1 bakje waterige saus. Weinig kip. En dat voor een schotel van 11 euro. Voor mij nooit meer
24 okt 2020 om 2:17 Eten was lekker maar bij een kapsalon verwachtte ik vlees onderin het bakje en die heb ik niet gevonden
11 okt 2020 om 22:46 Precies op tijd bezorgd. De spareribs van foodies to go zijn altijd goed. Je krijgt een royale portie, verse salade en met patat. Voor de lekkere trek op zondagavond. Het was weer heerlijk.