FOODIES TO GO

FOODIES TO GO Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 177 beoordelingen
19 jan 2020 om 18:27 Vorige week grote portie spare ribs besteld. Stuk of 9 kleine racks(het geld waard) Week later weer grote portie besteld. kreeg toen maar 6 racks. Verschil was wel groot, had nog honger . Vlees is wel super
12 jan 2020 om 19:34 Spareribs besteld. Die waren heerlijk. Super mals. Had wat beter gemarineerd kunnen zijn maar het vlees was echt zo lekker dat dat het wel goed maakte. Bezorging stond op 40min verwacht maar duurde een uur.
3 jan 2020 om 22:27 Bezorging verwacht 39 min, heeft uiteindelijk 90 minuten geduurd. Desondanks rauwe kip saté, en lekker een avondje toilet hangen. Eerste keer besteld, meteen ook de laatste keer...
27 dec 2019 om 22:34 Netjes en snelle bezorging. Eten was goed en vind grappig dat ze je daarna thuis bellen hoe eten was
22 dec 2019 om 6:36 Top
21 dec 2019 om 19:40 Bezorging was zeer snel! Ze zeiden 39 min, maar binnen 20 minuten waren ze er al. Ik had een kapsalon kip saté besteld. De patat was een klein beetje zacht/nat maar alsnog lekker. De kip was perfect mals en de saté past er goed bij. Erg lekker!
21 dec 2019 om 15:20 Helaas was het eten niks ,me vriend had een broodje black angus burger en die zat 10 minuten later te spugen op de wc ,de patat was helemaal slap en de borrelhapjes niet goed klaar gemaakt ,het was nog koud en slap en de frikadel was veelste lang gebakke
12 dec 2019 om 21:54 Heerlijk gegeten
10 dec 2019 om 11:00 Helaas zou het 40 minuten duren en duurde het 2x zo lang. De pizza's waren wel echt super lekker, en de bezorger bood ook zijn excuses aan en zei dat het erg druk was. Dus jammer van het wachten, Maar eten erg lekker
8 dec 2019 om 21:43 Heerlikkk
8 dec 2019 om 20:08 Bezorging op tijd, eten mocht wel wat warmer. Was heerlijk, maar mag wel meer kaas bij. Vond het bijna tot niet terug in de maaltijd. Champions en saus waren heerlijk. Buikje is er wel goed door gevuld.
8 dec 2019 om 19:22 Onbereidde tosti in pitabroodje en koude soep. Nee, nee en nog eens nee. Mij werd telefonisch gevraagd of ik opnieuw bezorgd wilde, ook werd gesproken over de beoordeling. Ik heb dit geweigerd, ik vind het niet eer. Gewoon een negatieve beoordeling dus.