FOODIES TO GO

FOODIES TO GO Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 168 beoordelingen
12 dec 2019 om 21:54 Heerlijk gegeten
10 dec 2019 om 11:00 Helaas zou het 40 minuten duren en duurde het 2x zo lang. De pizza's waren wel echt super lekker, en de bezorger bood ook zijn excuses aan en zei dat het erg druk was. Dus jammer van het wachten, Maar eten erg lekker
8 dec 2019 om 21:43 Heerlikkk
8 dec 2019 om 20:08 Bezorging op tijd, eten mocht wel wat warmer. Was heerlijk, maar mag wel meer kaas bij. Vond het bijna tot niet terug in de maaltijd. Champions en saus waren heerlijk. Buikje is er wel goed door gevuld.
8 dec 2019 om 19:22 Onbereidde tosti in pitabroodje en koude soep. Nee, nee en nog eens nee. Mij werd telefonisch gevraagd of ik opnieuw bezorgd wilde, ook werd gesproken over de beoordeling. Ik heb dit geweigerd, ik vind het niet eer. Gewoon een negatieve beoordeling dus.
6 dec 2019 om 21:26 Heerlijk
6 dec 2019 om 21:24 Super lekker! Goeie dikke Turkse pizza ook
5 dec 2019 om 20:20 Het was zo vies en alles wat uit de verpakking gelekt. De patatjes ware doorweekt van jus. Gewoon zo vies en zonde van me geld. Spijt dat ik er besteld heb.
1 dec 2019 om 22:51 Eten was goed, bezorgen ook maar een kwartier later, het zal wel druk zijn, ik had er graag rijst bij gehad i.p.v. patat wat heel zout was, jammer
30 nov 2019 om 19:14 Heerlijk hij was heel lekker
26 nov 2019 om 20:12 Heerlijke Linzensoep! Pizza Marguerita was prima te doen. Aardige bezorger en leuke prijzen.
25 nov 2019 om 8:48 Heerlijke pizza en snelle bezorging !!!!