FOODIES TO GO

FOODIES TO GO Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 134 beoordelingen
16 okt 2019 om 12:44 Het eten was snel en goed warm. Wel waren er wat minpuntjes. Ik had een stokbrood met voorgerechten besteld a 6 eu en kreeg die met kruidenboter a 3,50. Daarnaast was de sla en de groenten op de burger helemaal verlept en slap door de warmte. Erg jammer.
4 okt 2019 om 19:56 Voor de tweede keer niet gekregen wat wij hadden besteld en het was niet erg warm na een telefoon gesprek is de bestelling opnieuw gebracht die was redelijk en twee blikjes fris erbij maar dat maakt niets goed Foodies to go is een klant kwijt
1 okt 2019 om 20:33 Helaas ontzettend teleurgesteld. Geen salade geserveerd gekregen, terwijl dit wel vermeld was. De friet met champignons en kaas staat omschreven als 'romige pepersaus, lente ui en parmezaan'. Echter proefde ik geen peper en ook ontbraken de lente uitjes.
1 okt 2019 om 20:14 Niet complete bestelling. Dan maar even na bellen. Er wordt opgenomen met "hallo". Dus ik gok maar dat ik goed zit. Ik krijg een sorry en met 5 min klaar. Na 60 min extra wacht, nog maar een keer bellen. Nu bijna 120 min verder nog geen naleveri
30 sep 2019 om 11:19 Broodje van de angus burger was niet goed gebakken/kleverig. Varkensschnitzel was zacht door de saus. En de knoflooksaus is waterig
29 sep 2019 om 16:14 Eten was matig, grote stukken groente op de burger ipv normale plakjes , geem goeie balans. En friet met kaas was wel oké
19 sep 2019 om 23:30 Prima, mooi op tijd en het eten was heerlijk!
16 sep 2019 om 21:13 Echt slecht, schrijf nooit een review maar dit is echt slecht. Pattat besteld en voor betaald maar niet gehad, mayonaise door de zak en hamburger? Geen idee wat dit voor vlees is maar is niet goed. Alles in de afvalbak. Salade was trouwens wel goed...
14 sep 2019 om 7:13 Heerlijk eten goede bezorging.
11 sep 2019 om 1:02 Eten was matig, vergeleken met eerdere bestellingen. Bezorging was slecht. Ze waren meer dan de helft vergeten. Toen na ruim een uur de rest van de bestelling binnen kwam, zat er geen champignonnensaus bij de schnitzel. Drinken gratis ter compensatie..
10 sep 2019 om 21:37 Eten althans ik had een pizza, mr die was helemaal top en ik was zeer verbaasd over de levertijd.....zkr vr herhaling vatbaar :-)
9 sep 2019 om 11:31 Agnus burger onderkant broodje helemaal doorweekt was niet lekker Patat dit keer goed warm en krokant